Aneros Peridise

Toisista Aneros-tuotteista poiketen Aneros Peridise on tarkoitettu sekä miehille että naisille!Peridise mukailee peräaukon ja peräsuolen luonnollisia liikkeitä. Kun tähän lisätään tahdonalaiset lihasten supistukset ja rentoutukset, saadaan aikaan ärsykkeitä, jotka tuntuvat erityisen miellyttäviltä. Aneros Peridise lisää peräaukon ympäristön verenkiertoa ja endorfiinien (mielihyvähormonien) eritystä. Nautinnon lisäksi Aneros Peridise vahvistaa myös lantionpohjalihaksia, jotka ovat tunnetusti tärkeät miehen erektion ylläpidossa ja siemensyöksyn hallitsemisessa. Naisilla näiden ”rakastelulihasten” hyvä kunto lisää muun muassa orgasmiherkkyyttä ja mielihyvän tunnetta yhdynnän aikana.

Aneros Peridise myydään kahden lelun pakkauksissa. Valikoimaan kuuluu kaksi versiota: Beginners Set aloittelijjoille sekä Advanced Set pidemmälle ehtineille käyttäjille.
Beginners Set sisältää kaksi Aneros Peridiseä joiden pituus on 10 cm ja halkaisijat 22mm ja 18 mm. Advanced Set sisältää kaksi Aneros Peridiseä joiden pituus on 10 cm ja halkaisijat 20 mm ja 16 mm.

Normaalista poiketen Advanced-setissä olevat lelut ovat halkaisijaltaan pienemmät kuin aloittelijoiden versio. Tämä johtuu siitä, että harjoituksen myötä pienemmän halkaisijan lelu on helpompi ”vetää” sisälle sulkijalihasta käyttäen.

Käyttöohjeet

Voitele Aneros Peridise runsaalla määrällä liukuvoidetta, ja lisää liukkaria myös peräaukkoon. Rauhallisesti työnnä peridise sisälle peräaukkoon, ja ala vuoroin jännittää ja rentouttaa sulkijalihasta ja lantionpohjalihaksia. Peridise alkaa liikkua anaalissa hieroen sen seinämiä ja hermopäätteitä sisältävää sulkijlihasten aluetta. Tiesitkö että peppureiän alueella on ihmiskehon tihein hermopäätekeskittymä. Sen takia Peridisen varressa on kolme eri kokoista soikeahkoa palloa vähän kuin anaalihelmissä. Peräaukossa liikkuessaan eri tavoilla ja eri asennoissa saavat pallot ja muotoiltu varsi aikaan ennen kokemattomia ärsykkeitä.

Niin kuin muidenkin Aneros-sarjan tuotteilla, mielihyvä ja orgasmi saavutetaan pelkästään sulkijalihasta jännittämällä ja rentouttamalla. Aneros Peridisen käytön oppii harjoittelemalla. Peridiseen totuttelu ja rauhassa aloitetut liikkeet varmistavat miellyttävimmän käyttökokemuksen. Kun liikkeet ovat hallinnassa ja lantionpohjanlihakset ovat vahvistuneet, suosittelemme siirtymistä pienempään Aneros Peridiseen. Ohuemman halkaisijan ja Pienimmän Aneros Peridisen ja taidokkaan lihasten supistelun avulla saadaan aikaan erittäin tarkkaa, kohdistettua ja voimakasta nautintoa.

Peridiseä voi käyttää myös yhdynnän aikana! Peräaukkoon kohdistuva ärsyke yhdynnän aikana voi tutkitusti lisätä nautinnon tunnetta ja saada aikaan voimakkaita orgasmeja. Ja koska paketti sisältää kaksi Aneros Peridiseä, voitte käyttää niitä yhtäaikaa kumppanin kanssa ja osana esileikkiä.

Muista helppo laskutoimitus: Peppu + paradise = peridise.

Kovamuovista valmistetut kestävät ja sileäpintaiset Advanced Peridiset ovat varustettu kahvalla, josta on helppo ottaa kiinni. Epähuokoisen materiaalinsa ansiosta ne ovat helpot pitää puhtaana eivätkä ne allergisoi herkimpiäkään käyttäjiä. Anerosten kanssa sopii parhaiten vesipohjainen liukuvoide.

Aneros-lelut myy:


Kaalimato